Autor |
Zpráva |
boba
Host
Věk: 43
|
|
Aha, tak o tom jeste pouvazuji jelikoz jsem na 3NP tak by se to stat mohlo .) Od CG mame tedy pouze pojisteni nemovitosti a pojisteni domacnosti do 100tis na dobu 1 roku pokud se nepletu a pochopil jsem predchozi prispevky. Do pojisteni domacnosti se zapocitava i kocarkarna ... kdyby mi tam ukradli kolo? |
|
|
|
_________________ http://www.computerweb.cz
http://www.detske-autosedacky.eu
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
Ano, ke krytí škody co způsobíš jemu |
|
|
|
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
Vazeni tedka mi prisel dopis od Sluenu, kde mi zvou na 1.schuzi schromazdeni vlastniku jednotek. |
|
|
|
|
|
|
|
|
boba
Host
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
Prislo mi to doporucene je to tedy jenpro dum C. Ostatni maji asi jinym datum nebo hodinu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
boba napsal:
|
Aha, tak o tom jeste pouvazuji jelikoz jsem na 3NP tak by se to stat mohlo .) Od CG mame tedy pouze pojisteni nemovitosti a pojisteni domacnosti do 100tis na dobu 1 roku pokud se nepletu a pochopil jsem predchozi prispevky. Do pojisteni domacnosti se zapocitava i kocarkarna ... kdyby mi tam ukradli kolo?
|
To je v každý pojišťovně jinak. Třeba já mám v základní pojistce pojištěný i věci ve sklepě ale nevztahuje se to na sportovní náčiní a tedy na kolo který je nutný připojistit zvlášť. |
|
|
|
|
|
|
|
|
doktor
Kolemjdoucí
|
|
Máme, tedy budeme mít byt taky v Céčku,ale ještě zdaleka nejsme ve stadiu, kdy bychom ten byt chtěli přebrat, ve čtvrtek jdeme na čtvrtou zjišťovací prohlídku a moc nevěříme, že už bude vše ok.... Kdy je ta první schůze? A kde? |
|
|
|
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
doktor napsal(a):
|
Máme, tedy budeme mít byt taky v Céčku,ale ještě zdaleka nejsme ve stadiu, kdy bychom ten byt chtěli přebrat, ve čtvrtek jdeme na čtvrtou zjišťovací prohlídku a moc nevěříme, že už bude vše ok.... Kdy je ta první schůze? A kde?
|
No ja jsem vyt taky jeste neprebral. Mel bych bydlet v Ccku a ceka mi jiz 5.zjistovaci prohlidka..Tak uvidime. Jinak 1.schuze shromazdeni vlastniku jednotek je v hotelu FORT ROXY, Litovicka 476,Hostivice, dne 21.5.07 od 17h. |
|
|
|
|
|
|
|
|
doktor
Kolemjdoucí
|
|
pxs napsal(a):
|
doktor napsal(a):
|
Máme, tedy budeme mít byt taky v Céčku,ale ještě zdaleka nejsme ve stadiu, kdy bychom ten byt chtěli přebrat, ve čtvrtek jdeme na čtvrtou zjišťovací prohlídku a moc nevěříme, že už bude vše ok.... Kdy je ta první schůze? A kde?
|
No ja jsem vyt taky jeste neprebral. Mel bych bydlet v Ccku a ceka mi jiz 5.zjistovaci prohlidka..Tak uvidime. Jinak 1.schuze shromazdeni vlastniku jednotek je v hotelu FORT ROXY, Litovicka 476,Hostivice, dne 21.5.07 od 17h.
|
Díky za zprávu |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
Dčko to má 21.5., ale od 18.30hod., taky nám to dneska přišlo. |
|
|
|
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
No koukam, ze pocitaji ze se asi budeme radit jen 1,30h:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
pxs napsal(a):
|
No koukam, ze pocitaji ze se asi budeme radit jen 1,30h:D
|
Se pak přidáme i my z Dčka, aspoň nás na ně bude víc. |
|
|
|
|
|
|
|
|
boba
Host
|
|
|
|
|
boba
Host
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
Pratele, volal jsem do Sluenu, zda mi muzou rict castku kolik budu platit mesicni poplatky...Ty poplatky obsahuji vsechno krome zalohy na elektrinu??Diky. |
|
|
|
|
|
|
|
|
boba
Host
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
To asi nebude... Pouze objekt je v tom. |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
Nemám ten papír u sebe, ale je tam opravdu vše kromě elekriky, tzn. teplo, voda, úklid, poplatek správcovské firmě, fond oprav,... |
|
|
|
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
No asi podle toho co mi pani rikala tak asi velka castka pujde na poplatek spravcovske firme:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
boba
Host
|
|
Tak dnes nam volali ohledne vymeny proskleni. Ja uz mam namontovane zaluzie a budou menit skla? Jeste to prekontroluji, ale pritelkyne myla okna a niceho si nevsimla. Takze to asi odmitneme, pry to hodne lidi zamita tu vymenu. |
|
|
|
_________________ http://www.computerweb.cz
http://www.detske-autosedacky.eu
|
|
|
|
|
doktor
Kolemjdoucí
|
|
Nám okna vyměniliy, všechny, protože byly poškrábaný fakt hodně a zase se jim opět nepovedlo na jeden pokus ty okna seřídit, takže nám nejdou zavřít. To je mj. rezultát z čtvrté zjišťovací prohlídky, za čtrnáct dní jdeme na pátou...... ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
boba
Host
|
|
|
|
|
doktor
Kolemjdoucí
|
|
Já fakt nechápu, jak ty dodavatelský firmy můžou s takovou od té práce odejít - a je jedno zda jsou to okenáři, obkladači nebo lidi od dveří.... Ani jedno nebylo potom, co opustili svou práci v pořádku ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
doktor
Kolemjdoucí
|
|
apropos, volal jsem do Sluenu a vzala to asi paní majitelů - myslím, že to taky nebude nejrůžovější spolupráce - ještě štěstí, že v tomhle máme svobodnou ruku... |
|
|
|
|
|
|
|
|
hans
Kolemjdoucí
|
|
souhlasím, bullshit........... |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
boba napsal:
|
Tak dnes nam volali ohledne vymeny proskleni. Ja uz mam namontovane zaluzie a budou menit skla? Jeste to prekontroluji, ale pritelkyne myla okna a niceho si nevsimla. Takze to asi odmitneme, pry to hodne lidi zamita tu vymenu.
|
Co se týče výměny skel a žaluzíí, tak by to prý neměl být problém. Nám měnili 6 skel, aniž bychom o to kohokoli žádali a jedno ještě budou měnit. Žaluzie jsme při té první výměně ještě neměli, ale při té druhé už budou. Řekli nám, že to není problém, že si to sundají, vymění a nandají. Tak uvidíme! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Honza
Kolemjdoucí
|
|
Mně taky dneska volali, tak jsem se s nimi domluvil, že se na ta okna podívám, a když budou opravdu poškrábaná, tak jim zavolám a domluvíme se na termínu. Nicméně poškrábané není ani jedno, takže se nic měnit nebude, což mě docela potěšilo |
|
|
|
|
|
|
|
|
boba
Host
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
Koukam vymena oken akce stoleti:) |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
pxs napsal(a):
|
Koukam vymena oken akce stoleti:)
|
Prý těch skel mění cca 90 procent. Od soboty montují "motýly" na parkovací stání... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|