Autor |
Zpráva |
pxs
Host
|
|
Pls, nevite jak je to s pojistenenim nemovitosti?? Domacnost je mi jasna ale nemovitost nevim.Diky |
|
|
|
|
|
|
|
|
boba
Host
Věk: 43
|
|
Honza napsal(a):
|
boba napsal:
|
Ted si vybiram nejakou audio sestavu, resp. jiz jenom repro ... co rikate na toto: http://www.heco-audio.de/EN/produkte/produktliste.asp?lang=EN&ebene=produkte&sid=156
Budou mit asi sousedi radost.
|
Móc pěkný Taky budu časem pořizovat nějaký to audiofílium, tak díky za tip. Spíš ale půjdu do nějakých menších monitorů, než do prostorový sestavy...
|
Skoda, ze mezi jednim pokojem a dvermi na balkon mame malo mista, tam se asi ten sloup nevleze Nakonec skoncim jenom u tech regalovek a to bych nechtel. Prestavovat cely nabytek, to by asi moje nedala abych dal obyvaci stenu na druhou starnu Tak musim najit nejake rozumne reseni. |
|
|
|
_________________ http://www.computerweb.cz
http://www.detske-autosedacky.eu
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
Tak dalsi prohlidku mam naplanovanou na 16.5...Bohuzel se od minule navstevy nic nezmenilo... |
|
|
|
|
|
|
|
|
boba
Host
|
|
pxs napsal(a):
|
Tak dalsi prohlidku mam naplanovanou na 16.5...Bohuzel se od minule navstevy nic nezmenilo...
|
No tak to pekne nastve Jsem si dnes nakoupil nejake naradicko tak neco budu dodelavat. Taky to je nekonecna prace, ale uz se tam da aspon bydlet. |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
Taky vám někomu měnili skla v oknech? Dneska nám volali z AQ oken, že nám budou měnit skla. Nechápu proč, nic jim není.
Pxs jak je to možný, že se tam nic neděje, vždyť už to řešíš tak dlóóóuho. No jenže je mi jasný, že nemáš na vybranou, ale to je fakt neskutečný!!! A co ti na to řekli - koukněte, je to tu pořád stejný, přijďte zase za 14 dní? |
|
|
|
|
|
|
|
|
boba
Host
|
|
AlíaTom napsala:
|
Taky vám někomu měnili skla v oknech? Dneska nám volali z AQ oken, že nám budou měnit skla. Nechápu proč, nic jim není.
Pxs jak je to možný, že se tam nic neděje, vždyť už to řešíš tak dlóóóuho. No jenže je mi jasný, že nemáš na vybranou, ale to je fakt neskutečný!!! A co ti na to řekli - koukněte, je to tu pořád stejný, přijďte zase za 14 dní?
|
Nam maji menit zitra, resp. uz dnes rano. Snad to zmaknou rychle a presne. |
|
|
|
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
AlíaTom napsala:
|
Pxs jak je to možný, že se tam nic neděje, vždyť už to řešíš tak dlóóóuho. No jenže je mi jasný, že nemáš na vybranou, ale to je fakt neskutečný!!! A co ti na to řekli - koukněte, je to tu pořád stejný, přijďte zase za 14 dní?
|
Vazeni co se deje ze najednou meni skla v oknech???Rekli Vam duvod?? Ja jsem tam byl s odbornikem, a pan rikal SD co je spatne, co je proti norme atd.. Takze napriklad, spatne polozeny obklad na terase bude se tam drzet voda atd... Jeste ani nemam uvolnene penize z hypoteky, tedka to zavisi na CG jak rychle zaridi vse potrebne... |
|
|
|
|
|
|
|
|
hans
Kolemjdoucí
|
|
Mění vám ta skla všechna? Nám mění jen jedno, které bylo poškrábané
a my jsme ho reklamovali při předávacím řízení. Je to opravdu nějaké zvláštní..... mluvil jsem se sousedem, který má připravená skla na výměnu na chodbě a nic nereklamoval.....Co je špatně??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
A neni problematicke u techto typu oken menit jenom sklo?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
Taky o tom nic nevím, prostě mi včera zavolali z AQ oken, že nám vymění 6 skel. Co je špatně netuším. Nic jsme nereklamovali a skla máme v pořádku. |
|
|
|
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
No vcera kdyz jsem tam byl tak jsem videl lidi z AQ oken jak maji na privesu u auto mraky skel..Asi to bude plosne |
|
|
|
|
|
|
|
|
boba
Host
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
Tak 6 skel opravdu vyměnili - byly poškrábaný. A ještě zbývá nakonec jedno k výměně. Prý jich měnili cca 90procent. To je síla co, dohadujeme se s nima o blbostech kolikrát v řádu pár stovek a nakonec vymění téměř všechny skla za statisíce...
Nad námi předělávají komplet celou dlažbu na balkóně, tzn. že tam vymlacují dlažbu i izolaci - zvuky fakt skvělý a ten neskutečněj bordel na balkóně je taky super. Doufám, že nám pro změnu zase ještě poškrábou zábradlí!!! Kdyby pxs nebydlel v Cčku, tak bych si tipla, že by to mohl být jeho balkón, když už má takový štěstí... |
|
|
|
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
AlíaTom napsala:
|
Tak 6 skel opravdu vyměnili - byly poškrábaný. A ještě zbývá nakonec jedno k výměně. Prý jich měnili cca 90procent. To je síla co, dohadujeme se s nima o blbostech kolikrát v řádu pár stovek a nakonec vymění téměř všechny skla za statisíce...
Nad námi předělávají komplet celou dlažbu na balkóně, tzn. že tam vymlacují dlažbu i izolaci - zvuky fakt skvělý a ten neskutečněj bordel na balkóně je taky super. Doufám, že nám pro změnu zase ještě poškrábou zábradlí!!! Kdyby pxs nebydlel v Cčku, tak bych si tipla, že by to mohl být jeho balkón, když už má takový štěstí...
|
No rychle jsem se koukal,jestli nahodou nebydlite v Cku. Jelikoz mne tu terasku musi predelat za A, je to na velke plose a za B, dle odbornika zivotu nebezpecne ostre hrany atd. Chci se zepat mate na terase u dveri nejak podlozone parapety??U mne to musi predelat jelikoz jsem na nej tuhle slapnul tak se to se mnou zhouplo.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
My tam máme tři, jeden byl udělaný dobře - držel a neprohýbal se, ale ty dva se taky houpaly, takže to tam něčím vypodložili a zasilikonovali nebo tak něco. Jak to vypadá s tou tvojí kopelnou? Doobkládali nám komoru, takový šikovný pán s paní a říkali, že budou dělat právě ten balkón nad námi. Že prý jsou potřeba ale předělat ještě 2 koupelny, který jsou prý obložený strašně, ale že to oni už dělat nebudou, že už mají být zase někde jinde. Tak jsem si právě vzpoměla ne tebe, žes tam měla taky nějakej problém. |
|
|
|
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
No stale se s nima dohaduju..Takze uvidime jak to vsechno dopadne.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Honza
Kolemjdoucí
|
|
pxs napsal(a):
|
Pls, nevite jak je to s pojistenenim nemovitosti?? Domacnost je mi jasna ale nemovitost nevim.Diky
|
První rok máme pojištění bytu zaplacený od CG (u Generali), je v tom byt, stavební součásti, materiál a elektromotory. Od dalšího roku si to už budeme platit sami. Mně to pojištění platí od 20/3, přišlo mi to dopisem. |
|
|
|
|
|
|
|
|
boba
Host
|
|
tak jsem namontoval vetsinu zaluzii, pripraveny kabely na repro + na internet .) jsem musel vytrhat prechodovou listu a vyvrtat pod ni drazku pro 4 kabely uf ted uz si je jenom koupit. Ale jeste porad to vypada tak nejak nezabydlene. Je tu nejak velky poradek... cas to spravi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
My zase stále ještě doděláváme různý, byť drobný úpravy, takže mám pocit, že stále uklízíme a není to nikde vidět.
Dopis o pojištění nám přišel minulý týden s platností od konce března. Už jste řešili pojištění domácnosti? V tom pojištění od Generali je to "jen" do 100tis. |
|
|
|
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
Ja si necham pojistit vsechno znova domacnost,nemovitost a odpovednost. K Generali nejak nemam duveru... |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
My máme v plánu tu domácnost a odpovědnost, pojištění nemovitosti necháme u Generali a po tom roce to přidáme k tomu pojištění domácnosti a odp. Jen ještě nevíme u koho to nakonec sjednáme. |
|
|
|
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
Ja jsem to nechal vse u Allianz...:)Chci si nechat udelat na tesare markyzu jelioz terasu mam cca 12m2, a budu muset zadat spolecenstvi vlastniku zda proti tomu nic nemaji:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
A to už to máš u Allianz i vyřízený? S markýzou nebudeš myslím jediný. |
|
|
|
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
No jeste to nemam mam jen kalkulaci, jelikoz to uzavru az bude byt muj. Nebudu to nechavat pojistovat kdyz to neni jeste me.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
No právě proto jsem se ptala.
Netušíte někdo kdy dají na parkoviště ty "motýli"? |
|
|
|
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
AlíaTom napsala:
|
No právě proto jsem se ptala.
Netušíte někdo kdy dají na parkoviště ty "motýli"?
|
Ptal jsem se Nesuty ohledne parkovani tak rikal ze zabrany(motyl) bude ale nerekl kdy:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
Nám říkal, že to tam dají až zmizí stavba, ale kdy to asi tak bude to neřekl. |
|
|
|
|
|
|
|
|
boba
Host
|
|
Pojisteni odpovednosti to je k cemu? Vim, ze to musi mit napriklad obchody kdyby se neco stalo jejich zakaznikovi, ale proc domacnosti. To jako kdyby se nekdo u me zranil v byte?
My si dame asi balkon takovou ty plastove "okna" na balkon, jak to casto byva, doufam ze proti tomu taky nikdo nic nebude mit .) |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
Pojištění odpovědnosti je ke krytí škod které způsobíš jinému. Můžeš třeba vytopit souseda... |
|
|
|
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
boba napsal:
|
Pojisteni odpovednosti to je k cemu? Vim, ze to musi mit napriklad obchody kdyby se neco stalo jejich zakaznikovi, ale proc domacnosti. To jako kdyby se nekdo u me zranil v byte?
My si dame asi balkon takovou ty plastove "okna" na balkon, jak to casto byva, doufam ze proti tomu taky nikdo nic nebude mit .)
|
To znamena, ze kdyz ti vytece pracka a vytopis souseda, tak to jde z te pojistky proti odpovednosti.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|