Autor |
Zpráva |
boba
Host
Věk: 43
|
|
|
|
|
Honza
Kolemjdoucí
|
|
Já byl jenom zvědavej, ale netrvám na tom, abych se do těch dveří dostal |
|
|
|
|
|
|
|
|
boba
Host
|
|
|
|
|
Honza
Kolemjdoucí
|
|
Taky sem si všimnul, že bylo někde na konci chodby veselo. Ale furt lepší, než vrtačka v půl jedný v noci |
|
|
|
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
No dekuji za info, ja se na postu taky chystam.......Teda az se tam nastehuju:) |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
Hm, už jsme nahlásili jak na ČEZu, tak na formuláři od Sluen(u) adresu rovnou do Hostivic. Jsem zvědavá, jestli nám to tam bude chodit... |
|
|
|
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
|
|
|
Honza
Kolemjdoucí
|
|
To je správcovská firma, co jí budeme platit zálohy na všechno kromě elektřiny a ona se za to bude o všechno pěkně starat |
|
|
|
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
Aha takt o koukam a to vam vse rekli v CG?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Honza
Kolemjdoucí
|
|
Ne, to mi přišlo poštou od toho SLUENu pár dní potom, co jsem převzal byt. Byl tam rozpis záloh a za co všechno to je. Taky tam byla kopie mandátní smlouvy, co má SLUEN s CG, dokud ta smlouva nepřejde na společenství vlastníků, které budeme muset založit. Bohužel ta kopie měla jen první a poslední stránku, takže nic pikantního jsem se nedozvěděl |
|
|
|
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
Aha tak to jo... No koukam ze ty mas Fko a uz bydlis a ja Cko a jeste stale nic...Jinak diky za info. |
|
|
|
|
|
|
|
|
boba
Host
|
|
|
|
|
boba
Host
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
Pokud myslis zeb. radiator a nedokoupil jsi si elektrickou patronu, tak to bude topit jen kdyz se centralne topi.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Honza
Kolemjdoucí
|
|
To je divný, já tam byl na poslední prohlídce 3. dubna a už to netopilo. Pak jsem jednou sáhnul na topení dole v chodbě a to bylo horký jak pec. To bylo asi minulej tejden. Tak nevím, jak to tam je s tím rozvodem tepla udělaný. V bytě mám termostaty na max, ne kvůli tomu, že by mi byla zima, ale proto, abych věděl, kdy to pustěj (no, teď si asi pěknejch pár měsíců počkám ), tak doufám, že až to pustěj, že mi to bude fungovat a nebudu muset dělat na koberci ohníček. |
|
|
|
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
No to ja bych potreboval aby se topilo, jelikoz jeste nemam v predsini polozeny podlahy kvuli vlhkosti:( |
|
|
|
|
|
|
|
|
boba
Host
|
|
pxs napsal(a):
|
Pokud myslis zeb. radiator a nedokoupil jsi si elektrickou patronu, tak to bude topit jen kdyz se centralne topi....
|
myslim klasicky radiator na WeCku. Ten topil jak divy, ale ted uz prestal takze z toho usizuji, ze prestali topit, protoze ho neslo zastavit. |
|
|
|
_________________ http://www.computerweb.cz
http://www.detske-autosedacky.eu
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
Letos topení už asi moc nevyzkoušíme. Na příští zimu (pokud nebude jako ta letošní) si možná bude lepší pořídit dost teplý oblečení, pokud by nastal s topením problém.
Dopis od Sluenu jsme taky dostali cca 14 dní po podpisu kupní smlouvy doporučeně poštou.
pxs a jak to s tebou vypadá, už se ti to předání aspoň blíží nebo stále bojuješ s CG |
|
|
|
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
No tedka 3.5. mam dalsi prohlidku v poradi jiz 4. podlahy udajne jeste stale nejsou...Takze stehovani nevim kdy bude:( |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
pxs napsal(a):
|
No tedka 3.5. mam dalsi prohlidku v poradi jiz 4. podlahy udajne jeste stale nejsou...Takze stehovani nevim kdy bude:(
|
Tak to ti opravdu nezávidím. Řekli ti, čím to je, že je tam stále takový vlhko? My máme podlahu myslím už od cca začátku března. Asi je to hodně individuální. |
|
|
|
|
|
|
|
|
boba
Host
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
Nechtěla bych být v situaci, že by mi končil podnájem a neměla bych kam jít. Boba to odhadl skoro přesně, když má bydlení do konce června zajištěný. Když si vzpomenu, že mi ještě v lednu přes os. stránky tvrdil CG, že předání bude začátkem února, tak kdybychom byli v podnájmu, možná bysme už skoro dva měsíce bydleli pod stanem na parkovacím stání.
Vy co už bydlíte, je slyšet hluk z okolních bytů? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Honza
Kolemjdoucí
|
|
Je to tak nějak v normě. Myslel jsem si, že to bude trochu lepší, ale když se vyloženě něco neslaví, tak je to OK. V koupelně je samozřejmě slyšet víc, protože tam jsou stoupačky, ale tam se to tak nějak očekává. Nevím, jak to je s kročejovým hlukem, protože bydlím až nahoře. Docela by mě zajímalo, co budou říkat lidé v nižších patrech. Připadá mi totiž, že i když nijak nedupu, docela se to přenáší v konstrukci. |
|
|
|
|
|
|
|
|
boba
Host
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
Taky jsme v SO trochu "hlučeli". Předělávali jsme vývody na světla ve stropě, takže se tímto omlouváme všem sousedům z Dčka. Teď už budeme montovat jen ten nábytek, tak to snad už nebude tak strašný. Ještě nám musí položit dlažbu v komoře a tím už ten nejhorší prach a špína snad skončí, teda kromě montáže kuchyně... |
|
|
|
|
|
|
|
|
boba
Host
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
To ja jedu na stavbu zitra,tak jsem na to zvedav. |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
Tak držím palce, ať už je to naposledy. |
|
|
|
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
AlíaTom napsala:
|
Tak držím palce, ať už je to naposledy.
|
Dneska jsem volal panu Nesutovi, zda zitrejsi prohlidka plati, a ma prepojeny tel do CG je mimo CR zitra pry uz bude,tak jsem na to zvedav. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Honza
Kolemjdoucí
|
|